Palævinduer i høj kvalitet til lave priser

Palævinduer - til dig, som ønsker et traditionel sidehængt vindue til din bolig. Her finder du vores udvalg af modeller.

Indtast dine mål og vælg blandt vores mange muligheder.

55% netrabat palævinduer


Palævinduer 

Palævinduer passer perfekt ind i ældre boliger, hvor du ønsker at bevare den herskabelige stil.

Palævinduer er en del af vores sidehængte vinduer med sprosser. Vores udvalg starter fra 6 ruder per fag. 

Hos EIKO leverer vi vinduer i god kvalitet til gode priser

– design selv dine palævinduer, så de lever op til dine egne ønsker og krav.

 
Hvem er EIKO?


Hos Eiko har vi fokus på at skabe en god oplevelse for dig, som skal have nye vinduer og døre. Vi hjælper dig hele vejen fra opmåling til levering – og producere elementerne ud fra dine ønsker og behov.
 
Vi tilbyder vinduer og døre i træ og træ/alu – så du kan helt sikkert finde lige dem, som passer bedst ind i din bolig. Vi producerer først dine elementer, når du har sendt dine mål og ønsker afsted. Du kan derfor skræddersy din ordre helt du fra dine krav og forventninger.Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer materialer, træ/aluVinduer materialer, træ/alu

 

Populære palævinduer


Palævinduer er et sidehængt vindue, som er let at betjene med anverfer eller greb. Du finder ofte denne type vindue i ældre boliger, hvor man ønsker at bevare den herskabelige stil. Palævinduer minder meget om bondehusvinduer, men er opdelt af flere sprosser.

Vores palævinduer åbnes udadtil - og er særdeles modstandsdygtigt overfor det danske klima.  

Se vores store udvalg og design dine palævinduer efter dine ønsker og krav. 

 

Hvordan skal jeg tage mål til palævinduer?


Inden du bestiller nye vinduer er det vigtigt, at du får målt korrekt op til dine elementer.  Når du bestiller på vores hjemmeside skal du bruge de udvendige karmmål.


Vi har samlet alle vores bedste tips og tricks, samt en enkelt opmålingsguide, hvor vi step-for-step, viser dig, hvordan du foretager dig en korrekt opmåling.2 eller 3-lags glas i mine vinduer?


Fra 1. februar 2021 er energikravet fra Bygningsreglementet til nye vinduer og døre skærpet yderligere. Det betyder, at dine nye vinduer skal være mærket med energiklasse A.

Hos EIKO lever alle vores vinduer og døre med 3 lags glas op til Bygningsreglementets energikrav for helårsboliger. Det er din sikker for, at du får et vindue i god kvalitet, som giver dig et et godt indeklima og optimal isolering.

Vores 2 lags-glas kan derimod bruges til alle sommerhuse og bevaringsværdige huse. 

 

Altid 10 års garanti


Når du køber nye vinduer og døre hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt at yde en garantiservice på 10 år. Vores produkter er designet til at holde til det danske klima og vejrforhold, så de kan klare det skiftende vejr, vi har i Danmark.

Alle vores træprodukter er produceret i langsomt voksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale

modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.  Du kan derfor roligt købe dine nye vinduer hos EIKO.                        Brug for vejledning?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk