Kombinationsvinduer: Fastkarm topstyrede vinduer

Her har du muligheden for at vælge et fastkarmsvindue til dit vinduesparti – og samtidig have muligheden for at åbne en del af vinduet. Her kombinere vi nemlig fastkarmsvinduet med et topstyret vinduesparti.

48% netrabat fastkarm topstyrede vinduer

Kombiner fastkarms- og topstyret vinduer

Her har du muligheden for at designe dit helt egen fastkarmsvindue, hvor du kombinere det med et topstyret vindue, så du får maksimalt lysindfald og bevarer muligheden for at åbne dele af dit vinduesparti.
Denne løsning er både praktisk og funktionel.

Vælg den kombination som passer bedst til dit behov.

Hvem er EIKO?


Hos EIKO har vi fokus på at skabe en god oplevelse for dig, som skal have nye vinduer og døre - og leverer direkte hjem til dig. 
 
Vi tilbyder vinduer og døre i træ og træ/alu – så du kan helt sikkert finde lige dem, som passer bedst ind i din bolig. 

Dine produkter kommer først i produktion, når dine elementer er bestilt på webshop - og du har derfor mulighed for at skræddersy dine egne vinduer og døre efter ønsker og behov. 
 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer materialer, træ/aluVinduer materialer, træ/alu

 

Hvorfor vælge fastkarmsvinduer i træ/alu?


Vælger du at få produceret dine fastkarmsvinduer i træ/alu slipper du for en stor del af vedligeholdelsesarbejdet.

Vores træ/alu vinduer er beklædt med aluminium på ydersiden, som gør dem yderst resistente overfor de danske vindforhold.

På indersiden vil du stadig opleve træets varme naturlige glød, som du kender fra de klassiske trævinduer. 

Fordele ved at vælge træ/alu:

  • Minimale vedligeholdelseskrav
  • Træets smukke natur indvendigt
  • Høj isoleringsevne

Sådan tager du mål til dine vinduer og døre


Det er vigtigt, at du får målt korrekt op, så dine elementer passer ind i din bolig.
Derfor har vi udarbejdet en guide, som tager dig igennem processen step-by-step. Når du indtaster din bestil på EIKO.dk skal du bruge vinduets karmmål. Dette mål finder du ganske simpelt ved at følge vores opmålingsguide her

2 eller 3-lags glas i mine vinduer?


Fra 1. februar 2021 er energikravet til nye vinduer og døre skærpet yderligere. Det betyder, at dine nye vinduer skal være mærket med energiklasse A.

Alle vores vinduer og døre med 3 lags glas lever op til de nye krav og du kan derfor trygt bestille 3 lags glas hjem til din helårsbolig. 

Vores 2 lags glas kan derimod bruges til alle sommerhuse og bevaringsværdige huse. 

Altid 10 års garanti


Hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt yde en garantiservice på 10 år. Vores træprodukter er produceret i langsomtvoksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.


Alle produkter er designet til at udholde det danske klima og vejrforhold - og husker du, at vedligeholde dine elementer ud fra vores vedligeholdelsesguide, har du vinduer og døre, som holder sig pæne i mange år frem.


En langstidsinvestering, som forbedrer dit indeklima og som oftest kan mærkes på varmeregningen allerede første år.                      

Derfor skal du vælge fastkarmsvinduer med opluk


 
Her er der tale om en kombination mellem fastkarmsvinduer og et topstyret vindue, som giver dig mulighed for at skabe et stort vinduesparti, hvor du får det maksimale lysindfald og samtidig har mulighed for at lufte ud.
 
Står du overfor en renoveringsproces, og er du i tvivl om hvorvidt fastkarmsvinduer med opluk er det rigtige valg for dig? Så er det en god idé at se nærmere på de oprindelige vinduer, som huset er født med. Her kan du nemlig få en indikator for, hvad husets arkitektoniske udseende passer sammen med. Fastkarmsvinduer med opluk vil typisk være oplagt til typehuse fra 60’erne, 70’erne og nybyggerhuse, hvor det stilrene og enkelte udtryk har sit præg.
 
Vores kombinationsvinduer – fastkarmsvinduer med opluk – kan både fås i træ/alu og fyrretræ. Har du ikke mod på at skulle finde malerpenslen frem de næste mange år, anbefaler vi at du vælger træ/alu vinduer, som kræver minimalt med vedligeholdelse og er utrolig modstandsdygtig over for det danske vejr.
 
Er du stadig i tvivl om, hvorvidt fastkarmsvinduer kombineret med topstyret vinduer er det rigtige for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

 

Brug for vejledning?


Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk