Trævinduer, der holder

Hos EIKO er trævinduer en del af vores DNA. Træ er med god grund en af de mest benyttede materialer gennem tiden.
Vi arbejder udelukkende med kernetræ af højeste kvalitet og leverer trævinduer til konkurrencedygtige priser.

Træ holder i generationer, giver din bolig et elegant og klassisk ydre og kan produceres efter netop dine ønsker.

 Alle vores trævinduer produceres i fingerskarret træ, hvor knaster og andre naturlige ujævnheder fjernes på en skånsom og effektiv måde. Denne fremgangsmåde er din garanti for smukke trævinduer uden løse knaster, harpiksudtræk og ujævnheder. Du kan frit vælger mellem en lang række farver og designs, så dine nye vinduer er tilpasset dine ønsker og husets behov. Vi producerer alle vores trævinduer på egen fabrik, hvilket sikrer høj kvalitet og lave priser.Topstyrede trævinduer

Topstyrede vinduer har i mere end 50 år været en af danskernes foretrukne valg af trævinduer. Den praktiske og simple åbnemetode er med til at gøre det funktionelt og ideelt i mange boligtyper.

Ønsker du et smukt trævindue med mulighed for perfekt lysindfald, er det topstyrede vindue ideelt.

Hvad end dit hus har store vinduespartier, klassisk trefags facader eller idylliske bondehusvinduer er mulighederne for at indoperere et topstyret vinduessystem der.

Traditionelt produceres et topstyret trævindue uden sprosser eller midterpost, hvilket gør udsynsfladen større. Men ser dit hus bedst ud med klassiske vinduer, kan vi uden problemer producere topstyrede vinduer med sprosser, som gør, at du kan vælge dine drømmevinduer med den praktiske og elegante topstyrede funktion.
Sidehængte trævinduer


Der er ingen tvivl om, at det sidehængte trævinduer er kommet for at blive. Det praktiske og simple lukkesystem gør vinduet let at betjene og giver mulighed for at vælge, om du ønsker at åbne dine vinduer mod højre eller venstre. Det klassiske look er garanteret med det sidehængte vindue i træ, hvor farven kan tilpasses dit ønske.

Vores sidehængte vinduer leveres som standard med stormkrog og anverfer, så du kan sætte dit vindue på klem uden frygt for at vinden tager fat. Ønsker du ekstra indbrudssikring, kan du tilvælge paskvilgreb med hagekolver til dine sidehængte vinduer. 

Hos EIKO producerer vi alle vores vinduer på egen fabrik og kan derfor producere billige sidehængte trævinduer i topkvalitet, så du er sikret det perfekte lysindfald og udsyn i hele dig hjem.

Bondehusvinduer i træ


Vore bondehusvinduer i træ har en klassisk charme og giver din bolig et varmt, hyggeligt og traditionelt udseende.

Et bondehusvindue opdeles af træsprosser enten i kryds eller på langs. Hvor mange sprosser, der skal på hvert vindue, kommer an på dine ønsker og vinduets højde.

Vores bondehusvinduer giver et klassisk look med stormkrog og anverter samt laver et mere brugervenligt lukkesystem med paskvilgreb, alt efter dit behov. Antallet af sprosser afgøres på baggrund af lysindfaldet og vores kompetente medarbejder hjælper naturligvis hellere end gerne, for sikre, at dit hjem får det mest naturlige og behagelige lysindfald, som muligt.


Palævinduer i træ


Et palævindue giver et elegant og klassisk look til din bolig.

Palævinduet kan give din bolig den helt rigtige opgradering fra almindeligt hus til smuk villa. Det traditionelle palævindue består af 6-8 ruder opdelt af smukke, smalle sprosser, som sikrer optimalt lysindfald, udsyn og klassisk charme til dit hjem.

Det brugervenlige lukkesystem kan tilpasses dine behov og præferencer, hvad end du ønsker de traditionelle stormkroge og anverfer eller lukning ved hjælp af paskvilgreb.

Palævinduer kan åbnes højre- eller venstrerettet og tilpasses dit hus’ behov og på den måde være med til at gøre dit hjem mere personligt, mere brugervenligt og bedre indrettet til din families hverdag.

Dannebrogsvinduer i træDannebrogsvinduer i træ er en dansk klassisk, som giver en enestående mulighed for brede vinduesflader, fantastisk lysindfald og samtidig muligheden for at åbne det lille topvindue og sikre udluftning, uden at åbne helt op til verden uden for.

Det traditionelle dannebrogsvindue giver stor mulighed for variation og kan produceres helt op til 230 cm i højden, hvor de fleste andre vinduestyper kun laves op til 150 cm høje.

Dannebrogsvinduer i træ åbnes i siden og kan enten åbnes mod højre eller venstre, dette er helt op til dig.

For optimal brug har du også mulighed for at vælge lukkesystemet, der bedst opfylder dine ønsker – hvad end du ønsker standard stormkroge og anverfer eller den moderne lukkemetode med paskvilgreb.

Fastkarmsvinduer i træFastkarmsvinduer er en fantastisk mulighed for at få optimalt lysindfald gennem store glasflader, hvor vindues størrelser (næsten) kun begrænses af dine drømme. Vinduet har ikke et åbne- og lukkesystem og derfor er fastkarmsvinduer perfekte til vinduespartier fra gulv til loft eller hvor hele vægge skal være af glas.

Fastkarmsvinduer i træ inviterer naturen ind i stuen, hvor karmens flotte og funktionelle design skaber rammen om rummet. Du kan få de store flotte fastkarmsvinduer både med og uden sprosser, så du kan sætte dit eget præg på dit hjem.

Fastkarmsvinduer kan bruges til at adskille rum, inviterer udelivet indenfor eller indrette udestuen, som en tryg og vindtæt oase i haven. Vi tilbyder desuden sikkerhedsglas, så du ikke skal bekymre dig for et itu gået vindue ved sammenstød.
 
Er du i tvivl om, hvilke vinduer og døre du skal vælge?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk