Trædøre til din bolig

Trædøre fra EIKO er altid fremstillet i det bedste materiale og du kan være med fra start til slut, så du sikrer dig, at slutproduktet er præcis, som du ønsker dig det. Du er med til at designe dine egne døre, hvor du kan bestemme mål, type, farve og meget mere. 

 Vores trædøre laves på egen fabrik og alle døre leveres naturligvis med sikkerheden i top, så du roligt kan forlade dit hjem uden bekymringer for indbrud. Vi tilbyder en lang række forskelligartede døre, så du kan få præcis den stil der passer til dit hjem – hvad end du er på udkig efter en ny hovedør, terrassedør indvendig dør eller en komplet optimering af dørene til og i dit hjem. Vores kompetente medarbejder sidder altid klar til at råde og vejlede dig, inden du bestiller dine nye døre.Facadedør i træ


En facadedør i træ er en meget populær måde at give indgangen til sit hjem et stilistisk og enkelt udseende. Facadedøre kan designes efter dine drømmeønsker og er en smuk dør til de fleste typer bolig – også til fx garager og skuret, så du få en ensartet stil på alle grundens bygninger.

Alle vores facadedøre laves som standard med en dørramme og en karm, mens selve dørens design, herunder træsort, farve, håndtag og træfladeinddelinger, er helt op til dig. *

Hvad end du er på udkig efter en dør med det klassiske design med 2-3 fyldninger, eller en mere moderne stil med glasparti, så går vi aldrig på kompromis med kvaliteten og sikre os, at døren byder dig godt velkommen hjem – hver gang.
Sideparti i træ


Med et sideparti i træ giver du din bolig et fuldt lysindfald, uden spildplads til rammen. Et sideparti er ofte placeret ved siden af din hoveddør, som giver din gang eller indgangsparti den optimale udnyttelse af solens lys – og det giver samtidig en smuk facade.

Det smukke sideparti kan bruges til at åbne et rum op, som ellers føles lille og mørkt, og invitere solens stråler ind. En moderne og populær måde at bruge sidepartiet i træ på, er ved at placerer det som et elegant udsyn til fx haven, hvor du kan udskifte dele af en væg eller erstatte en gammel dør med et vinduesparti på 1-5 glasflader, eller med opdeling af felter med glas og fyldning.

Denne type fastkarmsvinduer er uden opluk og er en yderst elegang måde, at skabe ro, overblik, lys og stil på, i dit hjem.


Dobbelt facadedør i træ


Vore bondehusvinduer i træ har en klassisk charme og giver din bolig et varmt, hyggeligt og traditionelt udseende.

Et bondehusvindue opdeles af træsprosser enten i kryds eller på langs. Hvor mange sprosser, der skal på hvert vindue, kommer an på dine ønsker og vinduets højde.

Vores bondehusvinduer giver et klassisk look med stormkrog og anverter samt laver et mere brugervenligt lukkesystem med paskvilgreb, alt efter dit behov. Antallet af sprosser afgøres på baggrund af lysindfaldet og vores kompetente medarbejder hjælper naturligvis hellere end gerne, for sikre, at dit hjem får det mest naturlige og behagelige lysindfald, som muligt.Terrassedør i træ


Total udnyttelse af din bolig gøres mulig ved hjælp af den helt rigtige terrassedør i træ. Hos EIKO laver vi terrassedøre til haven, terrassen eller altanen og derfor er der også mange designmuligheder, for at tilpasse døren til din boligs ydre.

Med den rette terrassedør formår du at gøre terrassen, haven eller altanen til en integreret del af dit hjem og på den måde opnår du det fulde udbytte af din boligs bedste sider.

En elegant og skøn detalje er, at vores døre tilbydes leveret med en bremse, så du kan holde døren åben, uden frygt for, at vinden tager fat og smækker den i. For at sikre familien og gøre terrassedøren sikker tilbyder vi låse og børnesikring af alle dørene.

Dobbelt terrassedør i træDe dobbelte terrassedøre i træ er en meget populær metode til at skabe et elegant og stilistisk vy på din have. Den unikke dobbeltdør byder sommerens sol og varme ind, mens du kan side trygt og varmt og se sneen dale i vinteren mørke.

Med de store vinduesflader er der tit tanker på en højere energiregning. Hos Eiko tilbyder vi energisprosser, som ikke opdeler glasset, som på traditionelle dobbelte terrassedøre af træ. Dette modvirker, at varmen trænger gennem døren og giver derved en energioptimeret og smuk indgang fra haven til dit hjem. For at sikre, at din nye terrassedør kan holde til mange års brug, anvender vi udelukkende de bedste materialer – hvad end du vælger din dobbelte terrassedør opdelt udelukkende af glasflader eller ved en kombineret glas- og fyldningsdør.

Pladedør i træVed valg af ny hoveddør er det vigtigt at tænke på, hvordan du ønsker din bolig skal præsentere sig selv. Med en pladedør i træ får du en klassisk og elegant dør, som kan gøres personlig med udskæring af glas til netop dit behov.

En pladedør er lavet af én stor plade af træ i højeste kvalitet på hver side af den miljøvenlige isolering. Pladedøren i træ er ideel til den ældre villa, hvor du ønsker at bibeholde dit privatliv bag lukkede døre, men samtidig ønsker at forny dig en smule.

Vores mange pladedøre kan laves i dit farveønske og med netop den udskæring til glas, som passer bedst til dit hjem. Vinduet kan både indsættes i gennemsigtigt glas eller sandblæst.
 Stalddør/halvdør i træStalddøren er en populær dør til at give sommerhuset, kolonihavehuset eller udbygningen en charmerende og funktionel indgang. Med en stalddør kan du nemlig både opnår en lykket indgang og åben dør på en om samme tid, hvilket er ideelt for de mindre bygninger.

En stalddør/halvdørs to dele kan laves af 2 fyldninger, så der ikke er mulighed for at kigge ind i dit lille frirum, mens der også er mulighed for at kombinerer stalddøren/halvdøren med et eller begge partier af glas.

Glasfladerne kan designes med og uden sprosser, og på den måde tilpasses husets vinduer på en nem og prisvenlig måde. Vores stalddøre/halvdøre i træ produceres i højeste sikkerhed og byder fastmonterede låse efter dit ønske for en bekymringsfri oase i fritidsboligen eller udbygningen.
 Skydedør i træHar din bolig brug for en dør, som ikke optager for meget plads, er vores skydedøre i træ en perfekt løsning. De elegante skydedøre giver meget mere plads, både inde og ude, da der ikke skal beregnes plads til dørens sving. Vores smukt designede skydedøre laves som hæveskydedøre og som kip-skydedøre. Hæveskydedøren i træ kører på en udvendig skinne, hvilket både er pladsbesparende og moderne.

Den funktionelle kip-skydedør er køre på en indvendig skinne og kan åbnes på to måder; traditionel åbning med adgang til udearealer eller ved at kippe døren, således du får fuld udnyttelse af den indbyggede udluftningsfunktion. Begge typer skydedør er praktiske løsninger for en elegant og pladsbesparende dørløsning til din have eller terrasse.
 
Er du i tvivl om, hvilke vinduer og døre du skal vælge?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk