Derfor skal du vælge træ/alu døre

Træ/aludøre fra EIKO er altid fremstillet i det bedste materiale. Vi bruger fyrretræsrammer med sprøjtelakeret aluminium, for at sikre den laveste vedligeholdelsesproces, samt højeste kvalitet. Vi tilbyder 10 års garanti på de fleste af vores træ/aludøre.

Døre, der holder sig pænt år efter år

Hos os er du med til at designe dine egne døre, hvor du selv kan bestemme mål, type, farve og meget mere. Vi tilbyder en lang række forskelligartede døre, så du kan få præcis den stil der passer til dit hjem – hvad end du er på udkig efter en ny hovedør, terrassedør, indvendig dør eller en komplet optimering af dørene til og i dit hjem. Vi tilbyder altid tilkøb af sikkerhedspakke, så dit hjem ikke er i højrisikogruppen for indbrud. Vores kompetente medarbejder sidder altid klar til at råde og vejlede dig, inden du bestiller dine nye døre.

Fordele ved at vælge træ/aluvinduer


Der findes mange forskellige døre i et hav af forskellige materialer og designs. I beslutningsprocessen om nye døre er design, kvalitet, vedligehold, holdbarhed og sikkerhed alle vigtige faktorer. Med døre i træ/alu får du det bedste af begge verdner, hvor udseende og praktik går hånd i hånd.

Vores træ/aludøre leveres direkte fra fabrikken, så vi kan sikre os, at træet er i højeste kvalitet uden harpiksudtræk og skader. Den udvendige side af døren lakerer vi med aluminiumspulverlak efter højeste standard, for optimal vindbeskyttelse og minimalt vedligehold. Med en dør i træ/alu er du sikret en smuk og holdbar dør mange år frem, som ikke kræver megen vedligeholdelse.

Fakta om træ/alu


Træ/aludøre er produceret i fyrretræ og pulverlakerede aluminiumsprofier. Dette giver en meget holdbar og vejrstærk overflade og derfor er ikke meget vedligehold ved denne type dør. Dertil er aluminium et let, stærkt og genanvendeligt materiale, som ikke ruster.

En stor fordel ved, at aluminium er rustfrit er, at eventuelle ridser eller hak, som naturligt kan forekomme over tid, ikke vil medvirke til mindsket funktionalitet eller holdbarhed af dine døre. Ridser, hak eller anden overfladisk skade påvirker altså ikke det underliggende træ og derved skal der meget til, før denne type dør tager alvorligt skade. Hos EIKO producerer vi vores træ/aludøre i en kombination af kvalitetstræ og vejrbestandigt aluminium, hvorfor denne type døre både er yderst holdbare og velisolerende.

 

Facadedør i træ/alu


Ved valg af ny hoveddør er det vigtigt at tænke på, hvordan du ønsker din bolig skal præsentere sig selv. Alle vores facadedøre laves som standard med en dørramme og en karm, mens selve dørens design, herunder farve, håndtag og træ/alufladeinddelinger, er helt op til dig. Med en pladedør i træ/alu får du en klassisk og elegant dør, som kan gøres personlig med udskæring af glas efter dit ønske.

Er du på udkig efter en ydredør til dit sommerhus, kolonihavehuset eller udbygningen er stalddøren/halvdøren et sikkert valg. Med en stalddør kan du nemlig både opnår en lukket indgang og åben dør på en om samme tid, hvilket er ideelt for de mindre bygninger, hvor udluftningsmulighederne er små. Vores stalddøre/halvdøre i træ/alu produceres i højeste kvalitet og med sikkerheden i top på egen fabrik.

Dobbelt facadedør i træ/alu


Den klassiske dobbeltdør med fyldninger inddelt i 2-3 fag lavet i træ/alu passer perfekt til den klassiske villa, mens et nybyggeris prik over i’et skabes af en dobbelt facadedør med glaspartier. Vi tilpasser glaspartiet efter dine ønsker og kan både leverer sandblæst eller gennemsigtigt glas, for at tilpasse din ønsker.

For at give dit hjem en endnu mere lys og indbydende indgang er et sideparti i træ/alu den perfekt løsning ved siden af en facadedør. Et sideparti er ofte placeret ved siden af din hoveddøre, som giver din gang eller indgangsparti den optimale udnyttelse af solens lys – og giver samtidig en smuk facade. Denne type fastkarmsvinduer er uden opluk og er en yderst elegang måde, at skabe ro, overblik, lys og stil på, i dit hjem.

Terrassedør & balkondør i træ/alu


Hos EIKO laver vi terrassedøre til haven, terrassen eller altanen i mange designs, så du nemt kan tilpasse døren til din bolig. Med den rette terrassedør formår du at gøre terrassen, haven eller altanen til en integreret del af dit hjem. Valget falder ofte på en enkelt terrassedør eller den dobbelte terrassedør i træ/alu.

Vores brede designudvalg af terrassedøre i mange forskellige farver kan tilpasses de fleste altaner, balkoner og terrasser. Vores døre i træ/alu giver kan både bruges som terrassedør, balkondør og havedør og kan derved bruges flere steder i din bolig.

For at sikre familien og gøre terrassedøren sikker tilbyder vi låse og børnesikring af alle dørene. Fælles for vores terrassedøre er, at du får en elegant og funktionel dør til brug i mange år.

Vedligeholdelse af døre i træ/alu


Døre produceret af træ og aluminium har tæt på intet behov for vedligeholdelse, det er dog ikke helt vedligeholdelsesfrit.

Den udvendige karm og flade skal hverken lakeres eller males regelmæssigt, dog er det en god idé at aftørre hele døren, inklusive karm og ramme, med en fugtig klud et par gange årligt. Den indvendige del af døren består af kvalitetstræ og derfor er der også minimal vedligehold nødvendigt her.

Vi anbefaler, at du vedligeholder dine trækarme ved at rengøre dem regelmæssigt med et mildt rengøringsmiddel og en vredet klud.

Endeligt er det også en god idé, at smører hængsler, håndtag og låse 1-2 gange årligt, for at bevare smidigheden og funktionaliteten.

Disse små råd forlænger dine døre levetid og gør, at de forbliver smukke og funktionsdygtige mange år frem.
 
 

 

Døre med specialmål

Hos EIKO har vi fuld forståelse for, at det ikke altid er standardmål, der passer til netop dit projekt. Derfor giver vi dig mulighed for at lave vinduer og døre i specialmål, hvor vores professionelle personale står dig for at sikre, at du får de vinduer og døre, som lever op til dine ønsker og krav.