Terrassedøre/Havedøre i høj kvalitet til lavpris

Med en ny terrassedør skaber du ikke blot et smukt lysindfald til dine inderum, men du får også en fin sammenhæng mellem dit ude og indeliv. Vælg det design, som passer ind i stilen på din bolig og se forskellen selv. 

55% netrabat terrassedøre
55% netrabat terrassedøre

Vælg en terrassedør fra EIKO

Design din egen havedør og mærk glæden ved, at du kan få adgang til haven, altanen eller din terrasse.
Se vores store udvalg og vælg blandt vores mange farver, greb og få produceret efter dine mål og ønsker. 

Bestil din nye terrassedør efter dine mål


Når du køber terrassedør fra EIKO vælger du selv hvilke mål, du ønsker at få produceret efter.

Vi specialfremstiller din havedør efter dine valg, så du er sikker på, at få lige præcis den dør, som passer til dit hjem.

Vores døre er produceret i gode materialer, så de fremstår flot i mange år - uanset om du vælger din dør i træ/alu eller træ. 

Find favoritdøren blandt vores mange forskellige varianter og tilpas din dør efter behov og ønsker.

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Skab en sammenhæng mellem dit ude og indeliv 


Vi oplever mange, som ønsker at erstatte et vindue ud til haven med en terrassedør – og med god grund. En terrassedør ud til haven forlænger husets inderum. Anvenlighed er vigtig i en travl hverdag – og derfor bliver mange også overrasket over, hvad en udgang til haven, som er placeret rigtigt, kan gøre ved brugen af husets uderum.
 
En terrassedør giver dig ikke blot en hurtig udgang til terrassen eller haven, men giver også dine rum indenfor et smukt lysindfald. En glasfacade kan også være med til at binde din stue og terrasse bedre sammen. Det er en god ide at tage højde for terrassedørens placering, så du både får det rigtig lys ind i huset og samtidig har mulighed for at skabe hyggelige kroge med borde, stole, grill og hvad der dertil hører udenfor.
 
Det er også en god idé, at tænke over vind, vejr og solens placering. Ligesom med et køkken og andre renoveringsprojekter, kan det være en god íde at bo i huset et stykke tid, før du vælger, hvor du vil placere din terrassedør. På den måde bliver du klogere på, hvordan I som husejere bruger huset - og hvor det vil give bedst mening at placere en terrassedør.   
 
Hos EIKO finder du et stort udvalg af terrassedøre, både med og uden sprosser, enkelte og dobbelt terrassedøre og du kan også selv vælge, hvilke materialer, du ønsker til dine nye terrassedøre.
 

Hvilken åbningsretning skal en terrassedør have? 


Når du skal finde åbningsretningen for din terrassedør skal du stille dig på den side, som døren skal åbne op til.

Ønsker du en terrassedør, som åbner ud mod haven, så skal du stille dig på ydersiden af huset.

Herfra kan du se, om hængslerne hænger på højre eller venstre side af døre.  Står du udenfor og døren åbner ud mod dig med hængslerne på højre side, så hedder din åbningsretning højre udadgående. 


 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Sådan bestiller du dine terrassedøre


Med EIKO kan du sidde derhjemme og designe dørene, så de passer ind i resten af boligens udtryk.
Når du skal vælge nye terrassedøre, kan du selv tilpasse designet på din døre ud fra profiler, mål, materialevalg og funktioner, som gør terrassedørene personlige og tilpasset dine behov.
 
Når du har opmålt dine døre efter vores opmålingsguide kan du klikke rundt i vores konfigurator, indtaste mål og dine ønsker.

Det er let for dig at følge med i pris og specifikationer, så er du er sikker på, at din terrassedør lever op til dine personlige ønsker.


Du måler op til din terrassedør på samme vis, som du gør for dine vinduer og døre.

 

Vælg mellem disse farver

Hos EIKO tilbyder vi følgende farver til dit terrassedør

Altid 10 års garanti


Hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt yde en garantiservice på 10 år.

Vores træprodukter er produceret i langsomtvoksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.

Alle produkter er designet til at udholde det danske klima og vejrforhold - og husker du, at vedligeholde dine elementer ud fra vores vedligeholdelsesguide, har du vinduer og døre, som holder sig pæne i mange år frem.

En langstidsinvestering, som forbedrer dit indeklima og som oftest kan mærkes på varmeregningen allerede første år.                       


Brug for vejledning?Der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge dine nye terrassedøre. Materiale, valg af glas, hvilken vej du ønsker, at din dør skal åbne osv. Hos Eiko har vi et stort udvalg for at du kan finde lige præcis det, som lever op til dine forventninger og krav og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail for at få hjælp til at finde lige præcis, det som passer til dine behov.
 
Vi har professionelle klar med rådgivning, uanset hvor langt du er kommet i processen.

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk