Dobbelte terrassedøre/havedøre

Hos EIKO finder du et stort udvalg af dobbelte terrassedøre uanset om du vælger fyrretræ, træ/alu. Vi producere efter dine mål og ønsker, så du er sikker på at få lige det, som passer bedst ind i din bolig. Se vores design her:


Dobbelt terrassedør fra EIKO

Dobbelt terrassedør giver lys og lethed til dine rum.
Har du pladsen kan en stor dobbelt terrassedør skabe liv og sammenhæng mellem din bolig og husets uderum.
Har du ikke allerede udgang fra husets alrum vil det være oplagt at placere din nye dobbelt terrassedør her.

Dobbelt terrassedør efter dine mål 


Når du køber terrassedør fra EIKO vælger du selv hvilke mål, du ønsker at få produceret efter. Vi specialfremstiller din havedør efter dine mål, så du er sikker på, at få lige præcis den dør, som passer til dit hjem.

 

Vores døre er produceret i gode materialer, så den fremstår flot i mange år - uanset om du vælger din dør i træ/alu, træ eller PVC. 

Find favoritdøren blandt vores mange forskellige varianter og tilpas din dør efter behov og ønsker.

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Skab en sammenhæng mellem dit ude og indeliv


Vi oplever mange, som ønsker at erstatte et vindue ud til haven med en terrassedør – og med god grund. En terrassedør ud til haven forlænger husets inderum. Anvenlighed er vigtig i en travl hverdag – og derfor bliver mange også overrasket over, hvad en udgang til haven, som er placeret rigtigt kan gøre ved brugen af husets uderum.
 
En terrassedør giver dig ikke blot en hurtig udgang til terrassen eller haven, men giver også dine rum indenfor et smukt lysindfald. En glasfacade kan også være med til at binde din stue og terrasse bedre sammen. Det er en god ide at tage højde for terrassedørens placering, så du både får det rigtig lys ind i huset og samtidig har mulighed for at skabe hyggelige kroge med borde, stole, grill og hvad der dertil hører.
 
Derudover er det også en god ide, at tænke over vind, vejr og solens placering. Ligesom med andre renoveringsprojekter, kan det være en god íde, at bo i huset et stykke tid, før du vælger, hvor du vil placere din terrassedør. På den måde bliver du klogere på, hvordan I som familie bruger huset, og hvor det vil give bedst mening at placere en terrassedør.   
 
Hos EIKO finder du et stort udvalg af terrassedøre, både med og uden sprosser, enkelte og dobbelt terrassedøre - og du vælger selvfølgelig selv, hvilke materialer, du ønsker til dine nye terrassedøre.
 

Hvilken åbningsretning skal en terrassedør have? 


Når du skal finde åbningsretningen for din dobbelte facadedør skal du stille dig på den side, som døren skal åbne op til.

Ønsker du en facadedør, som åbner ud mod gaden, så skal du stille dig på ydersiden af huset.

Her skal du være opmærksom på, hvilke af de to døre, som du ønsker skal åbne først. Det er denne dør, som angiver åbningsretningen.

Står du udenfor huset og åbner døren ud mod dig med hængslerne på højre side, så hedder din åbningsretning for din dobbelte facadedør, højre udadgående. 


 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Sådan bestiller du dine terrassedøre


Med EIKO kan du sidde derhjemme og designe dørene, så de passer ind i resten af boligens udtryk.
Når du skal vælge nye terrassedøre, kan du selv tilpasse designet på din døre ud fra profiler, mål, materialevalg og funktioner, som gør terrassedørene personlige og tilpasset dine behov.
 
Når du har opmålt dine døre efter vores opmålingsguide kan du klikke rundt i vores konfigurator, indtaste mål og dine ønsker. Det er let for dig at følge med i pris og specifikationer, så er du er sikker på at din terrassedør lever op til dine personlige krav.

Er du i tvivl om, hvordan du finder de korrekte mål, har vi samlet vores bedste tips og tricks, samt en step-by-step video, som helt enkelt viser dig, hvordan du måler op til dine nye elementer. 

Vælg mellem disse farver

Hos EIKO tilbyder vi følgende farver til din dobbelt terrassedør.
Finder du ikke den ønskede farve nedenfor, er du velkommen til at kontakte os.
I de fleste tilfælde har vi mulighed for at finde den helt rigtige farve til dig. 

Altid 10 års garanti


Hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt yde en garantiservice på 10 år.

Vores træprodukter er produceret i langsomtvoksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.

Alle produkter er designet til at udholde det danske klima og vejrforhold - og husker du, at vedligeholde dine elementer ud fra vores vedligeholdelsesguide, har du vinduer og døre, som holder sig pæne i mange år frem.

En langstidsinvestering, som forbedrer dit indeklima og som oftest kan mærkes på varmeregningen allerede første år.                      


Brug for vejledning?Der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge dine nye terrassedøre.
Materiale, valg af glas, hvilken vej du ønsker, at din dør skal åbne osv. Hos EIKO har vi et stort udvalg for at du kan finde lige præcis det, som lever op til dine forventninger og krav.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail for at få hjælp til at finde lige præcis, det som passer til dine behov.
 
Vi har professionelle klar med rådgivning, uanset hvor langt du er kommet i processen.

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk