55% netrabat terrassedøre
55% netrabat terrassedøre
55% netrabat dobbelte terrassedøreDesign din egen terrassedør

Design din egen havedør og mærk glæden og få ekstra meget glæde af haven, altanen eller din terrasse.
Se vores store udvalg og vælg blandt vores mange farver, greb mm. Skab en sammenhæng mellem dit ude og indeliv 


Vi oplever mange, som ønsker at erstatte et vindue ud til haven med en terrassedør – og med god grund. En terrassedør ud til haven forlænger husets inderum. Anvenlighed er vigtig i en travl hverdag – og derfor bliver mange også overrasket over, hvad en udgang til haven, som er placeret rigtigt, kan gøre ved brugen af husets uderum.

En terrassedør giver dig ikke blot en hurtig udgang til terrassen eller haven, men giver også dine rum indenfor et smukt lysindfald. En glasfacade kan også være med til at binde din stue og terrasse bedre sammen. Det er en god ide at tage højde for terrassedørens placering, så du både får det rigtig lys ind i huset og samtidig har mulighed for at skabe hyggelige kroge med borde, stole, grill og hvad der dertil hører.

Hos EIKO finder du et stort udvalg af terrassedøre, både med og uden sprosser, enkelte og dobbelt terrassedøre og du kan også selv vælge, hvilket materiale, du ønsker til dine nye terrassedøre.

 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Mål op til dine terrassedøre


Hos EIKO producerer vi alle vores vinduer og døre efter dine mål.

Det gælder selvfølgelig også vores elegante terrassedøre. Mål murhullet på det sted, som du ønsker at placere din terrassedør og træk 2,5 cm fra, så der er plads til fuge hele vejen rundt. 

Er du i tvivl om, hvordan du måler op til dine elementer har vi lavet en udførlig step-by-step guide, som du kan finde her: 

 

Åbningsretning


Når du skal vælge åbningsretning af døren, skal du forestille dig, at du står udenfor og vil åbne din skydedør. Her er det vigtigt, at du både tænker dit udeliv og husets indvendige indretning ind i dine overvejelser. 

Brug evt. et par dage på at forestille dig, hvordan du vil gøre brug af døren, så du får den optimale ud af din terrassedør.

 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Mange mulighederHos EIKO tilbyder vi både enkelt og dobbelt terrassedøre til gode priser. En dobbeltdør tilfører masser af lys og giver en flot anvendelig udgang til din have. Det kræver sin plads at have dobbeltdør - og det er en god idé, at tænke over, hvordan du ønsker at indrette pladsen omkring din dør - både indenfor og udenfor. Med i overvejelserne skal også være, hvilken vej, døren skal åbnes op, da det kræver sin plads at folde dørene ud. 

Har du ikke pladsen til en dobbelt terrassedør, så findes der gode alternative, som foreksempel en enkeltdør med sideparti eller vores hæveskydedør. 

Hæve skydedøren kræver ikke samme åbningsplads, som vores dobbelt terrassedør, men tilfører samme lysindfald og giver dig mulighed for at skabe en smuk sammenhæng mellem dit udeliv og din bolig. 


Vælg mellem disse farver

Hos EIKO tilbyder vi følgende farver til din terrassedør


Brug for vejledning?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk