PVC vinduer, plastvinduer

Et moderne valg som giver dig stort set vedligeholdelsesfrie vinduer. Vask karmen og rammen om din rude - og så har du pæne vinduer året rundt. 

Plastvinduer til din bolig. 

Alle vores vinduer i plast kommer med 10 års garanti og er stort set vedligeholdelsesfrie.
Et PVC vindue er en ideel løsning, hvis din bolig er udsat for meget blæst, saltvand eller andre hårdere vejrforhold, da de ikke tager skade på samme måde, som fx træ- og træ/alu elementer kan gøre. 

Topstyret vinduer i PVC


Topstyrede vinduer har i mere end 50 år været en af danskernes foretrukne valg indenfor vinduer. Den praktiske og simple åbnemetode er med til at gøre, at stort set alle former for vinduer kan produceres topstyret. Ønsker du et smukt vindue med minimalt vedligehold og optimalt lysindfald, anbefaler vi et topstyrede vindue i plast.


Traditionelt er et topstyret plastvindue uden sprosser eller midterpost, hvilket gør udsynsfladen større. Hos EIKO kan vi dog sagtens producere topstyrede vinduer med sprosser, som gør, at du kan vælge dine drømmevinduer med den praktiske og elegante topstyrede funktion.
 

Sidehængte vinduer uden sprosser i plast


Et sidehængt vindue i plast giver mulighed for at vælge, om du ønsker at åbne dine vinduer mod højre eller venstre. Vores sidehængte vinduer leveres som standard med stormkrog og anverfer, så du både kan sætte dit vindue på klem, uden frygt for at vinden tager fat samt lukke dine vinduer og føle dig tryk i eget hjem.

Hos EIKO leverer vi alle vores elementer direkte fra fabrikken og kan derfor producere billige sidehængte plastvinduer i topkvalitet og uden sprosser, så du er sikret det perfekte lysindfald og udsyn i hele dit hjem.

 

Fastkarmvinduer i plast


Fastkarmsvinduer i plast er en fantastisk mulighed for at få optimalt lysindfald gennem store glasflader, hvor vindues størrelser kun begrænses af dine ønsker. Vinduet har ikke et åbne- og lukkesystem og derfor er fastkarmsvinduer perfekte til vinduespartier fra gulv til loft eller hvor hele vægge skal være af glas.

Fastkarmsvinduer i PVC inviterer naturen ind i stuen, hvor karmens flotte og funktionelle design skaber rammen om rummet. Du kan få de store flotte fastkarmsvinduer både med og uden sprosser, så du kan sætte dit eget præg på dit hjem.

Fastkarmsvinduer kan bruges til at adskille rum, invitere udelivet indenfor eller indrette udestuen, som en tryg og vindtæt oase i haven. Vi tilbyder vinduer af sikkerhedsglas, så du ikke skal bekymre dig for et itu gået vindue ved sammenstød.

Vinduer og døre i PVC, træ/alu eller træ

Hos EIKO finder du kvalitetsproducerede vinduer og døre til både fritidshuset og din helårsbolig. Vores sortiment indeholder både PVC, Træ/alu og rene træløsninger, så du kan få præcis det, som passer ind i din bolig. 

 

Er du i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge til dine elementer?
Vi har samlet en oversigt over fordele og kvaliteter ved at vælge PVC, træ og træ/alu.


Er du i tvivl om, hvilke vinduer og døre du skal vælge?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 41 70 50 70 eller via email info@eiko.dk