Plastdøre til din bolig

Alle vores døre i plast kommer med 10 års garanti og er stort set vedligeholdelsesfrie.
En PVC-dør er en ideel løsning, hvis din bolig er udsat for meget blæst, saltvand eller andre hårdere vejrforhold, da de ikke tager skade på samme måde, som fx træ- og træ/alu produkter kan gøre. 

Facadedør i PVC


Husets facadedør har stor betydning for hjemmets udtryk, og det er derfor vigtigt at overveje hvilken dør, der bedst tilfører kvalitet til din bolig. Stilen på din facadedør kan være afhængig af husets øvrige døre og derfor er det en god idé, at udskifte alle døre samtidig, så du opnår ensartethed i boligen. Vi fører et bredt udvalg af ydredøre i plast og hjælper gerne med at vejlede dig mod det rette valg.

Vores pladedøre i plast er en klassisk ydredør, som kan designes i den farve og med den glasudskæring, du ønsker.

Til fritidsboligen anbefaler vi en af vores stalddør/halvdør i PVC, som kan åbnes for oven, uafhængig af den nedre dørdel. Dette giver dit fritidshus ynde og samtidig giver det mindre boliger bedre mulighed for udluft, uden helt at åbne døren.
 

Terrassedør i plast


Hos EIKO laver vi terrassedøre i PVC til haven eller altanen i mange designs, så du nemt kan tilpasse døren til din bolig. Med den rette terrassedør kan du gøre terrassen, haven eller altanen til en integreret del af dit hjem og på den måde, opnår du det fulde udbytte af dit hjems bedste sider. Valget falder ofte på en enkelt havedør i PVC, hvor du får en vedligeholdelsesfri dør, hvor du selv kan bestemme slutproduktet.

Vores brede udvalg af terrassedøre fås i mange forskellige farver kan bruges som altandør, balkondør og terrassedør.

Fælles for vores terrassedøre i plast er, at de giver en elegant og vedligeholdelsesfri tilføjelse til dit hjem. En terrassedør i plast er især populært i fritidshuset, hvor den kan danne bro mellem hus og have år efter år.

 

Dobbelt terrassedør


De dobbelte terrassedøre i plast er en meget populær løsning i danske huse. Den stilfulde dobbeltdør byder solens varme indenfor i sommeren. Her kan du sidde trygt og varmt og se sneen dale i vinterens mørke – helt uden at tænke på, at vejret giver dig ekstra arbejde med at vedligeholde din dør.
Alle vores døre i PVC er nemlig vedligeholdelsesfrie.

For at sikre, at din nye dobbeltdør kan holde til mange års brug, anvender vi udelukkende de bedste materialer – hvad end du vælger din dobbelte terrassedør opdelt af glasflader eller ved en kombineret glas- og fyldningsdør. Hos EIKO tilbyder vi energisprosser, som med sin specielle påføringsteknik modvirker, at kulden trænger gennem døren og giver derved en energioptimeret og smuk indgang fra haven til dit hjem.

Vinduer og døre i PVC, træ/alu eller træ

Hos EIKO finder du kvalitetsproducerede vinduer og døre til både fritidshuset og din helårsbolig. Vores sortiment indeholder både PVC, Træ/alu og rene træløsninger, så du kan få præcis det, som passer ind i din bolig. 

 

Er du i tvivl om, hvilket materiale du skal vælge til dine elementer?
Vi har samlet en oversigt over fordele og kvaliteter ved at vælge PVC, træ og træ/alu.

Vedligeholdelse af PVC


Vedligehold af plastdøre er enkelt.
Vores vedligeholdelsesfrie plastdøre kræver meget lidt for at fremstå flotte og funktionelle år efter år. Vi anbefaler, at du med jævne mellemrum rengør karme, rammer og eventuelle ruder både ude og inde med en våd klud og en anelse mildt rengøringsmiddel.

Dertil anbefaler vi, at du giver hængsler og andre bevægelige led en smule olie, hvis de begynder at virke tunge.


Er du i tvivl om, hvilke vinduer og døre du skal vælge?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 41 70 50 70 eller via email info@eiko.dk