Behandling af personoplysninger /Persondatapolitik 

Hos EIKO lægger vi vægt på privatlivets fred. Kun i begrænset omfang anvendes de personlige oplysninger (navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer), som du afgiver ved din bestilling. Disse oplysninger anvendes udelukkende i det omfang, dette er nødvendigt for gennemførslen og levering af købet. 
 
Personoplysningerne registreres hos EIKO og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. 
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 
 
Vores omgang med personlige oplysninger sker i henhold til gældende persondatabeskyttelseslovgivning og  EIKO er i den sammenhæng dataansvarlig og databehandler. 
 
Alle servere, som benyttes til lagring af personlige oplysninger afgivet ved ordrebestilling, er placeret sikret via EIKO IT-partner. Data til brug for betalingsgennemførelse beror hos EIKO betalingsudbyder, Nets og Quickpay. Kunder er til enhver tid berettiget til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret. Du kan endvidere kræve oplysningerne slettet, når købet er gennemført, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til. Dette gøres ved at rette henvendelse til EIKO på info@eiko.dk  
 
Det er muligt at kontakte os hvis et forsøg på at placere en ordre hos os mislykkes, og bede os om at genskabe den tabte indkøbskurv. Dette sker ved oprettelse af brugerprofil, der hvis ønsket kan slettes ingen efter gennemførelse af købet. Evt. sletning af brugerprofil sker ved henvendelse til EIKO på: info@eiko.dk.

 

Markedsføring:
Vi deler dine kontaktinformationer (navn, adresse, tlf-nr og e-mail adresse) med Google og Facebook for bedre at kunne dokumentere effekten af vores markedsføring. 

 
Invitation til brugeranmeldelse:
Ved køb videregiver vi oplysninger om navn og e-mail til virksomheder, der foretager tilfredshedsundersøgelser og anmeldelser, bl.a. Trustpilot. Disse virksomheder kan på vores vegne sende en invitation til at bedømme os på deres hjemmeside. Formålet er, at du som kunde kan dele din vurdering og anmeldelse overfor andre forbrugere, og at vi kan forbedre vores service og produkter. Da det er en del af handelsbetingelserne, benytter vi "opfyldelse af kontrakt/aftale" jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b. Du er ikke forpligtet til at foretage en anmeldelse, men vælger du at gøre det, bliver Trustpilot dataansvarlig for de afgivne oplysninger. 
 
Når der indsamles personoplysninger via EIKO, garanterer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således præcist informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.   
 
Direktøren for og medarbejderne hos EIKO har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig. 
 
Kundeoplysninger opbevares ikke krypteret. Kundeoplysninger transmitteres ikke krypteret. 
 
Den dataansvarlige hos EIKO ApS, er direktør Per Erikstrup Falkenberg.  
 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@eiko.dk