Hvem er vi?

Hos EIKO har vi fokus på at skabe en god oplevelse for dig, som skal have nye vinduer og døre.

Her kan du i hjemmets ro designe og skræddersy dine produkter. De seneste år har de fleste brugt ekstra meget tid i hjemmet - og det har givet anledning til at få tjekket huset igennem og sat nye drømme igang hos mange boligejere.

Hos EIKO sætter vi en ære i at være med på boligrejsen og gør vores ypperste for at give vores kunder den bedste oplevelse med køb af vinduer og døre på nettet. 


Vi guider dig hele vejen fra opmåling til levering, så du kan føle dig helt tryg ved at bestille vinduer og døre på nettet. 


Du kan vælge blandt vores vinduer og døre i træ og træ/alu og finde den model, som lever op til dine krav om æstetik og funktionalitet. 

Vi producerer først dine elementer, når du har sendt dine mål og ønsker afsted.
Du kan derfor skræddersy dine vinduer og døre, så det passer perfekt ind i dit projekt. Sådan bestiller du vinduer og døre på nettet


Hos EIKO finder du kvalitetsproducerede vinduer og døre til både fritidshuset og din helårsbolig. Vores sortiment indeholder både træ/alu og rene træløsninger, så du kan få præcis det, som passer ind i din bolig.

Vi har gjort det helt enkelt at købe vinduer og døre på nettet. Når du har fundet dine vinduesmål via vores step-by-step opmålingsguide, vælger du de vinduer, som passer ind i dine ønsker og krav.

Når du har fundet den ønskede model, skriver du blot dine karmmål ind i konfiguratoren og vælger blandt vores mange tilvalg. Herfra kan du med det samme se prisen for dine skræddersyet produkter. Er du tilfreds med resultatet, lægger du varen i kurven og går videre med dit næste element.

Vi bestræber os på at levere indenfor 8-10 uger og du får en opfølgende mail med oplysninger om levering, når du har bestilt dine produkter.Billige vinduer i god kvalitet


Hos EIKO leverer vi direkte fra fabrikken og hjem til dig. Det sparer os et mellemled og derfor kan vi holde vores priser nede, så du kan få kvalitetsvinduer til en overkommenlig pris.

Det hele kan klares hjemme fra sofaen – og har du spørgsmål sidder vi selvfølgelig klar med hjælp, både på telefon, mail og chatten.

 


Skræddersyet produkter


Vinduer og døre skræddersyes efter dine valg og ønsker. Kan du ikke finde det, som du ledte efter, skal du endelig kontakte os. Vi har mulighed for at producere i flere farver – så send os gerne en skitse med mål og RAL farve, så kommer vi med et tilbud på fremsendte.
 
Du kan skrive til os i chatten eller sende en mail på salg@eiko.dk med dine ønsker.Når du handler med EIKO kan du være sikker på, at dine elementer leveres i god kvalitet.


  • 10 års garanti
  • Indbrudssikret vinduer og døre som standard 
  • Min 90% kernetræ (Læs mere her)
  • Pulverlakeret hængsler (30-40% stærkere end standardhængsler)
  • Justerbar hængsler for perfekt finish
  • Energisprosser - kan mærkes på varmeregningen

Mange muligheder

Hos EIKO tilbyder vi mange forskellige slags vinduer og døre. Vi har lige fra de klassiske topstyrede vinduer, som du kender det fra et nybygget typehus til de traditionelle sprossevinduer, som du blandt andet kan se i de gamle murermestervillaer.

Skal du i gang med et renoveringsprojekt, så anbefaler vi, at du kigger på de gamle vinduer – og bevarer stilen til de nye vinduer. Hertil kan du selvfølgelig lege med sprosser, tilføre ekstra funktioner og farve, så det lever op til dine ønsker og behov.