Hvad skal jeg vælge af materialer til mine nye vinduer og døre?

Hos EIKO finder du kvalitetsproducerede vinduer og døre til både fritidshuset og din helårsbolig. Vores sortiment indeholder både Træ/alu og rene træløsninger, så du kan få præcis det, som passer ind i din bolig.


Der er sket en stor udvikling indenfor produktion af vinduer og døre – og derfor kan vi i dag tilbyde flere elegante løsninger med minimale vedligeholdelseskrav som alternativ til det klassiske fyrretræsvinduer. 

Hos EIKO finder du både Træ/alu og klassiske trævinduer.

Læs videre og bliv klogere på, hvilket materiale, som lever op til dine krav.Træ/alu vinduer og døre


Træ/ alu vinduer har virkelig fundet vejen hjem til mange husejere de seneste år og ikke uden grund. Med træ/alu kombinerer du nemlig det bedste fra to verdener og får et klassisk look, som kræver minimal vedligeholdelse år efter år.

Træ/alu vinduer er beklædt med en udvendig skærm bestående af aluminium, som beskytter vinduet mod regn og hårde klimaforandringer, særligt i de kolde vintermåneder.

På indersiden har du træet, som giver en naturlig og varm glød til din vindueskarm. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med det indvendige udsende, når du vælger denne kombination.  

Du slipper derfor for at male dine vinduer og døre udvendigt – og du kan nemt vedligeholde dem med en varm oprevet klud samt lidt olie til smørelse efter behov. 

Du kan læse meget mere om fordelene med træ/alu vinduer og døre i hjemmet her.Fyrretræsvinduer


Træ holder i generationer og giver din bolig et elegant og klassisk ydre.

I mange år har fyrretræsvinduer været danskernes foretrukne materialevalg - og med god grund. Træ giver glød til hjemmet og bliver det behandlet med kærlighed kan det holde sig smukt i mange år frem. 

Hos EIKO arbejder vi udelukkende med kernetræ af god kvalitet og leverer trævinduer til konkurrencedygtige priser. 

Kræver vedligeholdelse

Da træ er et naturmateriale kræver det, at du passer på det og giver det en god behandling hvert år. Dette modvirker, at der ikke kommer vand og insekter ind i træet, som kan sætte gang i forrådnelsen. Derfor er det vigtigt, at malingen forbliver intakt og at du en gang i mellem giver det en overfladebehandling, som kan klare de danske vejrforhold. 

Har du tiden til at behandle og efterse dine trævinduer årligt, får du til gengæld elegante vinduer, som giver sjæl til boligen. 

Du kan læse meget mere om træ vinduer og dets fordele her.

Se vores populære vinduer

PVC vinduer og døre


PVC vinduer – kaldes også for plastvinduer – og er et vindue, som har et moderne udseende. Plast er ekstra holdbar og kræver ikke den store vedligeholdelse.

Har du en bolig med et moderne udtryk, er der derfor flere gode grunde til at vælge denne type vindue.

 

Har du tidligere stiftet bekendtskab med vinduer og døre i plast, må du ikke lade dig skræmme. Som på mange andre fronter har vinduer i denne type materiale gennemgået en stor udvikling – og i dag får du altså et super godt produkt med et flot slankt og moderne udtryk, som kræver minimal vedligeholdelse. Der er arbejdet med glansen på produktet, som gør, at PVC vinduer i dag ligger tæt op ad det udseende, som du kender fra et klassisk trævindue.   

 

Plastvinduer er både ekstrem energivenlige og forholdsvis billige at producere. Det gør det muligt for dig at få et energivenligt produkt til super gode priser. 

Med vinduer og døre i PVC får du 

  • Vinduer og døre med lang levetid
  • Vinduer og døre, der kræver minimal vedligeholdelse
  • Vinduer og døre  med høj isoleringsevne

Altid 10 års garanti


Hos EIKO ønsker vi, at alle får råd til nye vinduer og døre. Og vi tør godt at love dig at billige vinduer ikke går ud over kvaliteten.

Når du køber nye vinduer og døre hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt at yde en garantiservice på 10 år. Vores produkter er designet til at holde til det danske klima og vejrforhold, så de kan klare det skiftende vejr, vi har i Danmark.                 

Derfor giver vi dig 10 års garanti på alle vores vinduer og døre. Din garanti for at vores produkter holder!

Energimærkede vinduer

Hos EIKO lever alle vores vinduer og døre op til Bygningsreglementets energikrav.
Det er din sikker for, at du får et vindue i god kvalitet, som giver dig et et godt indeklima og optimal isolering.

 Nye vinduer har en stor effekt på boligens indeklima, indbrudssikkerhed og ikke mindst lysindfald. 
Hos EIKO er alle vinduer udstyret med energi-ruder, der giver særlig høj isolering.
Risikoen for kondens er derfor også minimal. 

3-lags glas til din helårsbolig


Vores vinduer med 3-lags glas består af tre glasruder og to hulrum med varme afstandsprofiler af gummi. Det giver vinduerne en høj isoleringsevne og lever derfor op til bygningsreglementets kategorisering for energimærket A. 

Vores energivinduer kan tilføres specifikke ønsker og behov, ligefra udluftningsventiler til lydisolerende glas.

Design dit eget vindue og mærk selv en forskel på dit indeklima. 


Nye døre & vinduer


Hos EIKO tilbyder vi mange forskellige slags vinduer og døre. Vi har lige fra de klassiske topstyrede vinduer, som du kender det fra et nybygget typehus til de traditionelle sprossevinduer, som du ofte ser i ældre boliger.

Skal du i gang med et renoveringsprojekt, så anbefaler vi, at du kigger på de gamle vinduer – og bevarer stilen til de nye vinduer.

Hertil kan du selvfølgelig lege med sprosser, tilføre ekstra funktioner og farve, så det lever op til dine ønsker og behov.