Hæveskydedøre: Udendørs skydedøre til terrassen

Det moderne valg, som skaber ekstra rum og lys til din bolig. 

Skydedøre er igen blevet et populært valg, som åbner op på fineste vis til dit uderum og skaber masser af lys til din bolig.  Her finder du vores hæveskydedør udvalg og du kan se priser med det samme:

55% netrabat hæveskydedøreHæveskydedør fra EIKO

Hæveskydedøre skaber ikke blot sammenhæng mellem inde og udelivet, men giver også masser af naturligt lys til din hjem. Hæveskydedøren har modsat til en terrassedør ikke brug for plads til omkring sig til at åbne op. Det giver dig mulighed for at placere skydedøren på steder, hvor der ellers ikke vil være plads til en bred åbning.

Hos EIKO tilbyder vi hæveskydedøre med en enkelt eller dobbelt døre for at skabe en bred åbning.Hvem kan vælge en skydedør?


Modsat en terrassedør, så tager en hæve skydedør hverken ekstra plads fra din stue eller på terrassen. Det er derfor ofte anvendt, når man ønsker en stor udgang og meget lys tilført uden at dørene skal optage ekstra kvadratmeter, når de åbnes. 
 
Hæveskydedør skaber en flot og frit lysindfald til boligen. Vores udvalg kommer med flot finish og giver dig en fantastisk sammenhæng mellem dit indeliv og terrassen eller haven, så du kommer helt tæt på naturen. Og i sommermånederne vil dit uderum blive en integreret forlængelse af huset.
 
Er en hæveskydedør det rette valg for dig?
Placerer du en hæveskydedør det rette sted i huset vil det skabe plads, rum og lys til din bolig. Skydedøre har et moderne udtryk med rene linjer, som passer flot ind i en moderne bolig, som har topstyret vinduer eller lignende type vinduer og døre med rene klare rene linjer. Det er vigtigt, at du tænker indretning ind i din bolig, når du vælger en hæve skydedør. En hæveskydedør optager en del af væggen og det kan for nogen blive udfordrende at indrette sin stue fremover, hvis man ikke har tænkt over dette før døren placeres.
 
Placeres skydedøren derimod strategisk rigtigt – også i forhold til vind og vejr, så vil du opleve stor glæde af den mange år frem.

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Hæveskydedør efter dine mål


Hos EIKO producerer vi alle vores vinduer og døre efter dine mål. Det gælder selvfølgelig også vores elegante hæveskydedøre. Mål murhullet på det sted, som du ønsker at placere din skydedør og træk 2,5 cm fra, så der er plads til fuge hele vejen rundt. 

 

Er du i tvivl om, hvordan du måler op til dine elementer har vi lavet en udførlig step-by-step guide, som du kan finde her: 

 

Materiale og design


Som udgangspunkt er det en god idé at vælge samme produkt, som resten af husets vinduer og døre er produceret i, for at give en ensartet udtryk i din bolig. 

Du kan læse mere om materialetyper og vedligeholdelse af dine elementer her

 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Åbningsretning


Når du skal vælge åbningsretning af døren, skal du forestille dig, at du står udenfor og vil åbne din skydedør. Her er det vigtigt, at du både tænker dit udeliv og husets indvendige indretning ind i dine overvejelser. 

Brug evt. et par dage på at forestille dig, hvordan du vil gøre brug af døren, så du får den optimale ud af din hæveskydedør.

 

Vælg mellem disse farver

Hos EIKO tilbyder vi følgende farver til dit hæveskydedørAltid 10 års garanti

Når du køber nye vinduer og døre hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt at yde en garantiservice på 10 år. Vores produkter er designet til at holde til det danske klima og vejrforhold, så de kan klare det skiftende vejr, vi har i Danmark.

Alle vores træprodukter er produceret i langsomt voksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.  Du kan derfor roligt købe dine nye vinduer hos EIKO.                        
Brug for vejledning?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk