2-delte døre: Halvdøre/Stalddøre

Kært barn har mange døre. Vores halvdøre anvendes ofte i sommerhus og boliger, hvor du har udgang fra bryggerset. Giver mulighed for at lufte ud og kan åbnes som et vindue i den øverste del.

45% netrabat døre
45% netrabat halvdøreHalvdør fra EIKO

Vælg blandt vores mange modeller. 
Halvdøre anvendes ofte i sommerhuse og boliger, som har udgang fra køkken, bryggers eller entré. Hver del af døren kan åbnes hver for sig eller samlet, som én dør. Døren leveres kun som udadgående og fås både med og uden glas.Hvorfor vælge en halvdør


Flere vælger at få en halvdør placeret i sommerhuset, hvor du kan åbne helt op for øverste halvdel af døren - og lukke sommervinden ind. På den måde udnytter du kvadratmeterne, hvor der ikke er plads til både vindue og dør - og kan bruge halvdøren, som begge dele. 

Har du mindre børn eller dyr i huset, kan en halvdør også være idéel, så du kan skabe gennemtræk, lufte ud uden at forhindre, at nogen smutter ud af boligen. 

Vi ser også flere og flere, der vælger en halvdør til værksteder, udhuse og som køkkendør, hvor udluftning er en stor prioritet. 

Hos EIKO har vi flere modeller, både med og uden sprosser, så du kan vælge den halvdør, som passer bedst til din bolig. 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

 

Åbningsretning 


Hvilke vej skal min dør åbne?
Hos EIKO tilbyder vi halvdøre med indadgående og udadgående åbningsretning.

Foruden åbningsretning skal du også tage stilling til, om du ønsker en højrehængt eller en venstrehængt halvdør.

Som start er det en god idé at tage udgangspunkt i den eksisterende dør. Er du tilfreds med åbningsretningen på din eksisterende dør, så giver det mening at vælge det samme.

Indadgående døre
I de fleste hjem lukker hoveddøren indad mod entréen – og det er der faktisk flere fordele ved. Eksempelvis er det nemmere at åbne døren, når du har handleposer og andet bagage med dig hjem. Ønsker du at lufte ud vil det også være nemmere at have døren stående åben uden at blæse i, når den åbner indad – og du risikerer ikke, at den smækker op i husets facade, hvis den bliver fanget i et vindpust.
 

Udadgående døre
Når nogle alligevel vælger at få en hoveddøre med udadgående åbningsretning, så er det som regel fordi de ønsker, at døren ikke skal tage plads i en mindre entre, hvor der også skal være plads til sko, overtøj og opbevaring.

Se vores guide – og find den kombination af åbningsretning og sidehængt, som passer til din bolig.

 

Vælg mellem disse farver

Hos EIKO tilbyder vi følgende farver til dit halvdøreGlas

Hos EIKO kommer vores halvdøre med ruder foroven, som giver dig et naturligt lysindfald til din bolig.
Ligger din bolig ud til en trafikeret vej eller ønsker du at få naturligt lys ind i din bolig uden at gå på kompromis med privatlivet, så kan matteret glas være løsningen for dig.
 
Hos EIKO har vi et større udvalg af glas, som du kan vælge mellem:


Klart glas

Vores mest valgte glas, som kan bruges i alle rum til dine vinduer og døre.
Klart glas er standard og benyttes i de fleste tilfælde. Glasset produceres både i 2 og 3 lags glas.

Lyddæmpende glas:

Bor du ud til en vej eller ønsker du af andre årsager at dæmpe udefrakommende støj, så er dette glasset for dig. Glasset reducerer i gennemsnit ca. 35 DB sammenlignet med almindeligt glas.

Sandblæst glas: 

Til dig, som ønsker at minimere muligheden for at kigge ind. Det er særligt anvendeligt på badeværelser og i facadedøre. Glasset er matteret og du opnår derfor et fint lysindfald som du ikke vil få ved nedtrukne gardiner.

Sikkerhedsglas:

Vores sikkerhedsglas har et andet brudmønster end almindeligt glas, som sikrer at man ikke skærer sig, hvis vinduet går i stykker. Det er primært store vinduesflader, f.eks gulv til loft vinduer eller særligt udsatte vinduer, hvor disse glas er brugbare.

Solafskærmende glas:

Skal du købe vinduer og døre til din syd og vestvendte facade, så bør du overveje at vælge solafskærmende glas. Glasset forhindre overophedning i dine rum og derfor et bedre indeklima.

Cotswold råglas:

Cotswold råglasruder kan med fordel benyttes på badeværelser eller til facadedøre, hvor du ønsker optimal lysindfald, men uden indkig udefra.

Ruden består af et lag energiglas og et lag råglas med mønster. Glasset leverer et lysindfald op til 90 % af en normal standardrude.
Altid 10 års garanti


Hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt yde en garantiservice på 10 år. Vores træprodukter er produceret i langsomtvoksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.

Alle produkter er designet til at udholde det danske klima og vejrforhold - og husker du, at vedligeholde dine elementer ud fra vores vedligeholdelsesguide, har du vinduer og døre, som holder sig pæne i mange år frem.

En langstidsinvestering, som forbedrer dit indeklima og som oftest kan mærkes på varmeregningen allerede første år.
Brug for vejledning?


Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk.