Facadedørsparti: Hoveddøre/Facadedøre m. sideparti

Tilføj et sideparti til din hoveddør og se, hvordan lyset elegant lyser entreen op. Her finder du vores store udvalg – og du kan selv sammensætte dit sideparti til vores facadedøre, så det passer ind i din bolig. 

45% netrabat døre
45% netrabat facadedørspartierFacadedørsparti fra EIKO

Skab en personlig facadedør med sideparti som lever op til dine krav og ønsker. Du vælger selv design, materiale og hvilket glas du ønsker til dit facadedørsparti. Design din nye dør med sideparti og bestil direkte hjem til digHvorfor vælge en facadedør med sideparti?


Ønsker du et stort indgangsparti, som skaber lys og rummelighed, kan en facadedør med sideparti være et rigtigt godt valg.

Har du en mørk entré uden andre lyskilder end din hoveddør kan det være en fordel at placere et sideparti for at skabe mere naturligt lys i rummet.

Er din hoveddør ud til en større vej kan du vælge et sideparti med sandblæst glas, så du stadig får et naturligt lys, uden at du bliver generet af nysgerrige blikke. 

Vores sidepartier er en del af vores fastkarm-serie - og det er derfor en billigere løsning end at vælge en dobbelt facadedør. Du kan kombinere vores facadedøre og pladedøre med et af vores sidepartier, så det giver den maksimale løsning til din bolig.

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

 

Åbningsretning 


Hvilke vej skal min dør åbne?
Hos EIKO tilbyder vi pladedøre, der enten har indadgående eller udadgående åbningsretning.

Foruden åbningsretning skal du også tage stilling til, om du ønsker en højrehængt eller en venstrehængt pladedør.

Som start er det en god ide at tage udgangspunkt i den eksisterende dør. Er du tilfreds med åbningsretningen på din eksisterende dør, så giver det mening at vælge det samme.

Indadgående døre
I de fleste hjem lukker hoveddøren indad mod entréen – og det er der faktisk flere fordele ved. Eksempelvis er det nemmere at åbne døren, når du har handleposer og andet bagage med dig hjem. Ønsker du at lufte ud vil det også være nemmere at have døren stående åben uden at blæse i, når den åbner indad – og du risikerer ikke, at den smækker op i husets facade, hvis den bliver fanget i et vindpust.
 

Udadgående døre
Når nogle alligevel vælger at få en hoveddøre med udadgående åbningsretning, så er det som regel, fordi de ønsker, at døren ikke skal tage plads i en mindre entre, hvor der også skal være plads til sko, overtøj og opbevaring.

Se vores guide – og find den kombination af åbningsretning og sidehængt, som passer til din bolig.

 

Vælg mellem disse farver

Hos EIKO tilbyder vi følgende farver til dit facadedørsparti

Design og Materiale


Har du et moderne minimalistisk hus, så vil de enkelte pladedøre eller facadedøre uden fyldninger og mange ruder passe godt ind i stilen.
Gældende for det moderne huse er, at der ofte er rene linjer, som du kender det fra topstyret vinduer, fastkarmsvinduer og sidehængte vinduer.
 
Er du derimod i gang med at renovere en ældre sag, som har bondehusvinduer eller måske dannebrogsvinduer med sprosser og fyldninger, så vil det også passe flot ind med en facadedør, der har fyldninger og opdelte ruder.
 
Materialevalget afhænger af din boligstil, men har også en vedligeholdelseskarakter, som du skal tage stilling til.

Vælger du den klassiske fyrretræsmodel, så får du en flot facadedør, som passer ind i de fleste hjem. Disse døre kræver mere vedligeholdelse end vores træ/alu døre, som er beskyttet mod vind og vejr med deres aluminiumfacadedør udadtil.

På indersiden af døren vil du med træ/alu kombinationen stadig bevare det smukke fyrretræ, som giver varme og glød til rummet.


Facadedør i træ/alu


Et populært valg.

Ønsker du et produkt, som kan holde til de danske vejrforhold uden, at det kræver den store vedligeholdelse, så er træ/alu døre et oplagt valg for dig. 

På indersiden af døren vil du stadig have træprofil, som giver varme og klær de fleste boliger. 

Denne type dør er forklædt med aluminium på ydersiden, som er modstandsdygtig over for vejr og vind - og holder sig pæn i mange år uden at den store vedligeholdelse. 

 

Facadedør i fyrretræ


Hos EIKO tilbyder vi alle vores døre i fyrretræ.
Det giver et klassisk look, som passer godt ind i ældre boliger. 

Alle vores døre i træ er lavet af langsomtvoksende fyrretræ, for at minimere produktionen af kvaster i træet og skabe et mere modstandsdygtigt materiale, som kan holde til de danske vejrforhold.

Fyrretræsdøre kræver at du vedligeholder dørene for at få det maksimale ud af levetiden. 

Læs mere om vedligeholdelse af døre i træ.Glas

Mange vælge at få et sideparti med glas for at skabe mere lys i entreen. Du kan både vælge glas til dit facadedørsparti, samt til din facadedør for at opnå maksimalt lysindfald.
Ligger din bolig ud til en trafikeret vej eller ønsker du at få naturligt lys ind i din bolig uden at gå på kompromis med privatlivet, så kan matteret glas være løsningen for dig.
 
Hos Eiko har vi et større udvalg af glas, som du kan vælge mellem:


Klart glas

Vores mest valgte glas, som kan bruges i alle rum til dine vinduer og døre.
Klart glas er standard og benyttes i de fleste tilfælde. Glasset produceres både i 2 og 3 lags glas.

Lyddæmpende glas:

Bor du ud til en vej eller ønsker du af andre årsager at dæmpe udefrakommende støj, så er dette glasset for dig. Glasset reducerer i gennemsnit ca. 35 DB sammenlignet med almindeligt glas.

Sandblæst glas: 

Til dig, som ønsker at minimere muligheden for at kigge ind. Det er særligt anvendeligt på badeværelser og i facadedøre. Glasset er matteret og du opnår derfor et fint lysindfald som du ikke vil få ved nedtrukne gardiner.

Sikkerhedsglas:

Vores sikkerhedsglas har et andet brudmønster end almindeligt glas, som sikrer at man ikke skærer sig, hvis vinduet går i stykker. Det er primært store vinduesflader, f.eks gulv til loft vinduer eller særligt udsatte vinduer, hvor disse glas er brugbare.

Solafskærmende glas:

Skal du købe vinduer og døre til din syd og vestvendte facade, så bør du overveje at vælge solafskærmende glas. Glasset forhindre overophedning i dine rum og derfor et bedre indeklima.

Cotswold råglas

Cotswold råglasruder kan med fordel benyttes på badeværelser eller til facadedøre, hvor du ønsker optimal lysindfald, men uden indkig udefra.

Ruden består af et lag energiglas og et lag råglas med mønster. Glasset leverer et lysindfald op til 90 % af en normal standardrude.
Altid 10 års garanti


Hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt yde en garantiservice på 10 år.

Vores træprodukter er produceret i langsomtvoksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.

Alle produkter er designet til at udholde det danske klima og vejrforhold - og husker du, at vedligeholde dine elementer ud fra vores vedligeholdelsesguide, har du vinduer og døre, som holder sig pæne i mange år frem.

En langstidsinvestering, som forbedrer dit indeklima og som oftest kan mærkes på varmeregningen allerede første år.                 
Brug for vejledning?

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk