Facadedøre/Hoveddøre m/u glas

Skab et smukt indgangsparti med din helt personlige facadedør, som lever op til alle dine krav og ønsker. Vælg blandt vores mange tilvalg. Hos EIKO leverer vi døre i god kvalitet til gode priser i både træ/alu og fyrretræ. 


Facadedør fra EIKO

 

En facadedør byder som det første dine gæster indenfor og sætter rammerne for din bolig.
Vores døre fremstilles efter dine mål – og du vælger selv blandt de forskellige designs, glas og farver.
En hoveddør bruges typisk hver dag og skal holde mange år frem.

Derfor er alle vores døre produceret i gode materialer og høj kvalitet med en flot finish.

Design og Materiale


Har du et moderne minimalistisk hus, så vil de enkelte pladedøre eller facadedøre uden fyldninger og mange ruder passe godt ind i stilen. Gældende for det moderne huse er, at der ofte er rene linjer, som du kender det fra topstyret vinduer, fastkarmsvinduer og sidehængte vinduer.
 
Er du derimod i gang med at renovere en ældre sag, som har bondehusvinduer eller måske dannebrogsvinduer med sprosser og fyldninger, så vil det også passe flot ind med en facadedør, der har fyldninger og opdelte ruder.
 
Materialevalget afhænger også af din boligstil, men har også en vedligeholdelseskarakter, som du skal tage stilling til. Vælger du den klassiske fyrretræsmodel, så får du en flot facadedør, som passer ind i de fleste hjem. Men disse døre kræver også en del mere vedligeholdelse end vores træ/alu døre, som er beskyttet mod vind og vejr med deres aluminiumfacadedør udadtil. På siden ind mod dit hjem vil du stadig bevare det smukke fyrretræ, som giver varme og glød til rummet.


Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Find de rigtige farver til din hoveddør

De seneste år har flere og flere valgt at indsætte en dør med sort eller mørk karakter – og det kan være særligt flot i de huse, som har en lysere facadefarve. Et gult murstenshus fra 60’erne med sorte vinduer og døre vil få et mere karakteristik look, som skiller sig ud fra det, vi før har set. Finder du ikke den ønskede farve nedenfor, er du velkommen til at sende os en mail på salg@eiko.dk med navnet på den ønskede farve. I de fleste tilfælde kan vi imødekomme dit ønske. 

Hos EIKO kan du vælge mellem følgende standardfarver: 


 

Åbningsretning 


Hvilke vej skal min dør åbne?
Hos EIKO tilbyder vi facadedøre, der enten har indadgående eller udadgående åbningsretning.

Foruden skal du tage stilling til, om du ønsker en højrehængt eller en venstrehængt dør.

Som start er det en god ide at tage udgangspunkt i den eksisterende dør. Er du tilfreds med åbningsretningen på din eksisterende dør, så giver det mening at vælge det samme.

Indadgående døre
I de fleste hjem lukker facadedøren indad mod entreen – og det er der faktisk flere fordele ved. Eksempelvis er det nemmere at åbne døren, når du har handleposer og andet bagage med dig hjem. Ønsker du at lufte ud vil det også være nemmere at have døren stående åben uden at blæse i, når den åbner indad – og du risikere ikke, at den smækker op i husets facade, hvis den bliver fanget i et vindpust.
 

Udadgående døre
Når nogle alligevel vælger at få en hoveddøre med udadgående åbningsretning, så er det som regel fordi de ønsker, at døren ikke skal tage plads i en mindre entre, hvor der også skal være plads til sko, overtøj og opbevaring.

Se vores guide – og find den kombination af åbningsretning, som passer til din bolig.

 

Glas

Ønsker du at få et fint lysindfald i entreen kan du vælge en facadør med glas. Skal du have en ny hoveddør til din helårsbolig er det vigtigt, at du vælger 3 lags glas, da det skal leve op til de nye energikrav. Ligger din bolig ud til en trafikeret vej eller ønsker du at få naturligt lys ind i din bolig uden at gå på kompromis med privatlivet, så kan matteret glas være løsningen for dig.
 
Hos EIKO har vi et større udvalg af glas, som du kan vælge mellem:


Klart glas

Vores mest valgte glas, som kan bruges i alle rum til dine vinduer og døre.
Klart glas er standard og benyttes i de fleste tilfælde. Glasset produceres både i 2 og 3 lags glas.

Lyddæmpende glas:

Bor du ud til en vej eller ønsker du af andre årsager at dæmpe udefrakommende støj, så er dette glasset for dig. Glasset reducerer i gennemsnit ca. 35 DB sammenlignet med almindeligt glas.

Sandblæst glas: 

Til dig, som ønsker at minimere muligheden for at kigge ind. Det er særligt anvendeligt på badeværelser og i facadedøre. Glasset er matteret og du opnår derfor et fint lysindfald som du ikke vil få ved nedtrukne gardiner.

Sikkerhedsglas:

Vores sikkerhedsglas har et andet brudmønster end almindeligt glas, som sikrer, at man ikke skærer sig, hvis vinduet går i stykker. Det er primært store vinduesflader, f.eks gulv til loft vinduer eller særligt udsatte vinduer, hvor disse glas er brugbare.

Solafskærmende glas:

Skal du købe vinduer og døre til din syd og vestvendte facade, så bør du overveje at vælge solafskærmende glas. Glasset forhindre overophedning i dine rum og derfor et bedre indeklima.

Cotswold råglas

Cotswold råglasruder kan med fordel benyttes på badeværelser eller til facadedøre, hvor du ønsker optimal lysindfald, men uden indkig udefra.

Ruden består af et lag energiglas og et lag råglas med mønster. Glasset leverer et lysindfald op til 90 % af en normal standardrude.

Hvem er vi?


Hos EIKO har vi fokus på at skabe en god oplevelse for dig, som skal have nye vinduer og døre. Vi hjælper dig hele vejen fra opmåling til levering – og producerer elementerne ud fra dine ønsker.
 
Vi tilbyder vinduer og døre i træ og træ/alu – så du kan helt sikkert finde lige dem, som passer bedst ind i din bolig.

Vi producerer først dine elementer, når du har sendt dine mål og ønsker afsted. Du kan derfor skræddersy dine egne personlige vinduer og døre. 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Sådan tager du mål til din facadedør


Inden du bestiller nye døre er det vigtigt, at du får målt korrekt op til dine elementer.  Når du bestiller på vores hjemmeside skal du bruge de udvendige karmmål

Vi har samlet alle vores bedste tips og tricks, samt en enkelt opmålingsguide, hvor vi step-for-step, viser dig, hvordan du foretager dig en korrekt opmåling.

 

Altid 10 års garanti


Hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt yde en garantiservice på 10 år. Vores træprodukter er produceret i langsomtvoksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.


Alle produkter er designet til at udholde det danske klima og vejrforhold - og husker du, at vedligeholde dine elementer ud fra vores vedligeholdelsesguide, har du vinduer og døre, som holder sig pæne i mange år frem.


En langstidsinvestering, som forbedrer dit indeklima og som oftest kan mærkes på varmeregningen allerede første år.                  

Byd dine gæster velkommen med en smuk facadedør


Hos EIKO har vi et stort udvalg af facadedøre, som alle kan kombineres med vores sideparti. Det giver dig mulighed for at skabe det indgangsparti, som du drømmer om. En facadedør er ofte husets visitkort – og skaber rammerne for dit hjem. Det er her du kan åbne op for gæster og lukke af, når du ønsker at være privat.
 
Alle vores hoveddøre produceres i både træ og træ/alu, så du kan vælge det materiale, som passer ind i stilen på dit hjem. Mange bliver overrasket over, hvor meget en ny facadedør kan gøre for udseendet på dit hjem. Det giver karakteristik og skaber  rammerne for din bolig.
 
Har du et stort indgangsparti kan du med fordel kombinere din hoveddør med et sideparti fra EIKO.


Brug for vejledning?


Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail.

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk