Dobbeltdøre: Dobbelte facadedøre/hoveddøre

Hos EIKO finder du et stort udvalg af dobbelte facadedøre uanset om du vælger fyrretræ eller træ/alu. Vi producerer efter dine mål og ønsker, så du er sikker på at få lige det, som passer bedst ind i din bolig. Se vores design her:

45% netrabat døre
45% netrabat dobbelte facadedøre

Dobbelt facadedør fra EIKO

Vælger du en dobbelt facadedør med glas, vil du opleve et imponerende lysindfald.
Vores dobbelt facadedør anvendes ofte i patriciervilla eller større bygninger, hvor pladsen er til det.

Dobbelt facadedør efter dine mål 


Hos EIKO bliver din dør specialfremstillet efter dine mål, så du er sikker på, at få lige præcis den dør, som passer til dit hjem.

Vores døre er produceret i gode materialer, så den fremstår flot i mange år - uanset om du vælger din dør i træ/alu og træ.

Find favoritdøren blandt vores mange forskellige varianter og tilpas din dør efter behov og ønsker. 

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem
Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Hvilken åbningsretning skal min dobbelte facadedør have? 


Når du skal finde åbningsretningen for din dobbelte facadedør skal du stille dig på den side, som døren skal åbne op til.

Ønsker du en facadedør, som åbner ud mod gaden, så skal du stille dig på ydersiden af huset.

Her skal du være opmærksom på, hvilke af de to døre, som du ønsker skal åbne først. Det er denne dør, som angiver åbningsretningen.

Står du udenfor huset og åbner døren ud mod dig med hængslerne på højre side, så hedder din åbningsretning for din dobbelte facadedør, højre udadgående. 


 

Sådan bestiller du din facadedør


Med EIKO kan du sidde derhjemme og designe dørene, så de passer ind i resten af boligens udtryk.
Når du skal vælge nye døre, kan du selv tilpasse designet på din døre ud fra profiler, mål, materialevalg og funktioner, som gør facadedørene personlige og tilpasset dine behov.
 
Når du har opmålt dine døre efter vores opmålingsguide kan du klikke rundt i vores konfigurator, indtaste mål og ønsker.

Det er let for dig at følge med i pris og specifikationer, så er du er sikker på, at din facadedør lever op til dine personlige krav.

Vinduer_børneværelse_hjemVinduer_børneværelse_hjem

Vælg mellem disse farver

Hos EIKO tilbyder vi følgende farver til dit facadedør

Altid 10 års garanti


Når du køber nye vinduer og døre hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt at yde en garantiservice på 10 år. Vores produkter er designet til at holde til det danske klima og vejrforhold, så de kan klare det skiftende vejr, vi har i Danmark.

Alle vores træprodukter er produceret i langsomt voksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.  Du kan derfor roligt købe dine nye vinduer hos EIKO.                        

Brug for vejledning?

Har du brug for hjælp?
Der er mange ting at tage stilling til, når du skal vælge dine nye terrassedøre.
Materiale, valg af glas, hvilken vej du ønsker, at din dør skal åbne osv. Hos EIKO har vi et stort udvalg for at du kan finde lige præcis det, som lever op til dine forventninger og krav.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon og mail for at få hjælp til at finde lige præcis, det som passer til dine behov.
 
Vi har professionelle klar med rådgivning, uanset hvor langt du er kommet i processen.

Kontakt os i dag på telefon +45 3515 4720 eller via email info@eiko.dk