Hos EIKO producerer vi billige vinduer og døre efter dine mål og behov

Du kan altså selv sammensætte de elementer, som du ønsker til dit hjem – og få dem leveret direkte til din adresse. Du kan altså helt selv bestemme det færdige resultat – og få billige vinduer og døre som lever op til dine forventninger og krav.
 

Vi har fagfolk siddende klar til at hjælpe dig godt igennem processen, så du kan få råd og vejledning til at vælge de rigtige vinduer og døre. 

EIKO – din online forhandler af billige vinduer og døre 


Når du skal udskifte dine vinduer og døre, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring æstetik, husets udseende og selvfølgelig vinduets eller dørens funktion. 

Hos EIKO har vi samlet alt den information, som er værd at vide, når du handler vinduer og døre. På den måde kan du klikke dig rundt og blive klogere på dine valg og ønsker. Når du er klar til at bestille, kan du sidde derhjemme i ro og designe dine vinduer og døre, så de lever op til jeres husdrømme. 

Bestil dine billige kvalitetsvinduer og døre til sommerens projekt - og betal først, når dine elementer er på vej til dig.

Altid 10 års garanti


Hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt yde en garantiservice på 10 år.

Vores træprodukter er produceret i langsomtvoksende knastfrit fyrretræ, som giver den optimale modstandsdygtighed over for omskifteligt vejr.

Alle produkter er designet til at udholde det danske klima og vejrforhold - og husker du, at vedligeholde dine elementer ud fra vores vedligeholdelsesguide, har du vinduer og døre, som holder sig pæne i mange år frem.

En langstidsinvestering, som forbedrer dit indeklima og som oftest kan mærkes på varmeregningen allerede første år.


Energimærkede vinduer

Hos EIKO lever alle vores vinduer og døre op til Bygningsreglementets energikrav.
Det er din sikker for, at du får et vindue i god kvalitet, som giver dig et et godt indeklima og optimal isolering.

 Nye vinduer har en stor effekt på boligens indeklima, indbrudssikkerhed og ikke mindst lysindfald. 
Hos EIKO er alle vinduer udstyret med energi-ruder, der giver særlig høj isolering.
Risikoen for kondens er derfor også minimal. 

2 lags eller 3 lags glas?


Efter den nye lovgivning er det blevet vedtaget at alle vinduer og døre, som skiftes i helårsboliger efter februar 2021 skal være af energimærke A.

Alle vores 3 lags glas vinduer lever fuldt op til den nye lovgivning, så du kan være helt tryg, når du bestiller fra EIKO.

Er du sommerhusejer og ønsker at skifte vinduer her, er der andre regler.

Her får du billige vinduer og døre i høj kvalitet


Hos EIKO finder du billige vinduer og døre uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kan vi, fordi vi har skåret alle dyre mellemled væk, så du ikke skal betale for andet en de kvalitetsprodukter, som bliver leveret direkte hjem til dig, når du har brug for det. Ved at reducerer omkostningerne har vi mulighed for at levere vinduer og døre i gode materialer og stadig til en favorabel pris. 

Uden dyre mellemled betaler du nemlig ikke for ekstra omkostninger. Til gengæld har vi fokus på god online vejledning, så du kan blive klædt godt på til at bestille dine produkter hjemmefra sofaen.

Det sikrer dig vinduer og døre i høj kvalitet til billige priser - og en hurtig levering direkte til døren. 


Billige vinduer til dit renoveringsprojekt


Hos EIKO finder du et stort udvalg af vinduer og døre. Vi har både sprossevinduer, som passer flot ind i de gamle huse – og du finder også moderne vinduer og døre, som oftest bliver valgt til nybyggeri eller huse med et mere moderne udtryk.

Uanset hvilke vinduer og døre, du ønsker til din bolig, har vi et hav af funktioner og tilvalg, så du kan designe dine elementer selv og få det præcis, som du drømmer om.

Der er desværre mange som tror, at skræddersyet vinduer og døre er en uoverskuelig dyr post, men hos EIKO har vi skåret alle dyre mellemled væk, så vi kan sikre dig en god kvalitet til billige priser.


Topstyrede vinduer


Hos EIKO finder du et stort udvalg af topstyret vinduer. Det er et af de mest populære vinduer - og passer fint ind i både nybyg og renoveringsprojekter på 60'ernes arkitektboliger.

Vinduet er praktisk og velegnet til de fleste rum. 

Det skyldes både vinduets enkle og moderne design samt funktionelle åbning, som gør det meget nemt at bruge i en travl hverdag. Vores topstyret vinduer kan produceret i både træ og træ/alu - og vælger du sidstnævnte, har du også et yderst taknemligt vindue, som ikke har de store vedligeholdeskrav.


Skræddersyet sprossevinduer 


Mange forbinder sprossevinduet med det som kaldes for et bondehusvindue. Hos EIKO har vi både det klassiske bondehusvindue og det traditionelle dannebrogsvindue. Begge er sprossevinduer og forskellen ligger i, at dannebrogsvinduet har et korslignende design, hvor der er små vinduer placeret i toppen af vinduet, som kan åbnes separat.

Her kan du selv vælge de vinduer og design, som passer ind i dit projekt. 


Nye døre og vinduer


Hos EIKO tilbyder vi mange forskellige slags vinduer og døre.
Vi har lige fra de klassiske topstyrede vinduer, som du kender det fra et nybygget typehus til de traditionelle sprossevinduer, som du ofte ser i ældre boliger.

Skal du i gang med et renoveringsprojekt, så anbefaler vi, at du kigger på de gamle vinduer – og bevarer stilen til de nye vinduer.
Hertil kan du selvfølgelig lege med sprosser, tilføre ekstra funktioner og farve, så det lever op til dine ønsker og behov.