Design dine egne vinduer til en overkommelig pris


Vi fremstiller billige vinduer til en høj kvalitet. Det er kun muligt fordi vi har skåret alle dyre mellemled af. Vi ved, at vinduer og døre kan være en omkostningsrig affære at skifte – og samtidig en langtidsinvestering, som skal betale sig ind over mange år. Derfor gør vi os hver dag umage med at hjælpe vores kunder godt igennem processen – og leverer elementer i høj kvalitet til billige priser. 


Hos EIKO producerer vi billige vinduer og døre efter dine mål og behov.

Du kan altså selv sammensætte de elementer, som du ønsker til dit hjem – og få dem leveret direkte til din adresse. Du kan altså helt selv bestemme det færdige resultat – og få billige vinduer og døre som lever op til dine forventninger og krav. 

Vi har et hav af fagfolk siddende klar til at hjælpe dig godt igennem processen, så du kan få råd og vejledning til at vælge de rigtige vinduer og døre. 

EIKO – din online forhandler af billige vinduer og døre 

Når du skal skifte dine vinduer og døre er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring æstetik, husets udseende og selvfølgelig vinduets eller dørens funktion.

Ingen forudbetaling. Bestil dine billige kvalitetsvinduer og døre til sommerens projekt - og betal først, når dine elementer er på vej til dig.

Altid 10 års garanti

EIKO - din forhandler af vinduer og døre.

Hos Eiko ønsker vi, at alle får råd til nye vinduer og døre. Og vi tør godt at love dig at billige vinduer ikke går ud over kvaliteten.

Når du køber nye vinduer og døre hos EIKO er du garanteret produkter i høj kvalitet – og derfor tør vi også godt at yde en garantiservice på 10 år. Vores produkter er designet til at holde til det danske klima og vejrforhold, så de kan klare det skiftende vejr, vi har i Danmark.                 

Derfor giver vi dig 10 års garanti på alle vores vinduer og døre. Din garanti for at vores produkter holder!

CE- og energimærkede vinduer

Hos Eiko er alle vinduer og døre CE – og energimærkede. Det er din sikker for, at du får et vindue i god kvalitet, som giver dig et godt indeklima og optimal isolering.


Hos Eiko er alle vinduer udstyret med energi-ruder, der giver særlig høj isolering. Risikoen for kondens er derfor også minimal. 

3-lags glas til din helårsbolig

Efter den nye lovgivning er det blevet vedtaget at, alle helårsboliger som udskifter vinduer og døre efter februar 2021 skal udskifte til 3 lags glas. Alle vores 3 lags glas vinduer lever fuldt op til den nye lovgivning, så du kan være helt tryg, når du bestiller fra EIKO.

Topstyrede vinduer

Hos Eiko finder du et stort udvalg af topstyret vinduer.

Det er et af de mest populære vinduer - og passer fint ind i både nybyg og renoveringsprojekter på 60'ernes arkitektboliger.

Vinduet er praktisk og velegnet til de fleste rum. Det skyldes både vinduets enkle og moderne design samt funktionelle åbning, som gør det meget nemt at bruge i en travl hverdag.

Vores topstyret vinduer kan produceret i både træ, Træ/alu og pvc - og vælger du en af de sidstnævnte har du også et yderst taknemligt vindue, som ikke har de store vedligeholdeskrav.

 

Bestil i dag - og få leveret til dit næste projekt. Her er ingen forudbetaling

Billige vinduer til dit renoveringsprojekt

Hos Eiko finder du et stort udvalg af vinduer og døre. Vi har både sprossevinduer som passer flot ind i de gamle huse – og du finder også moderne vinduer og døre, som oftest bliver valgt til nybygget huse og huse med et mere moderne udtryk.

 

Uanset hvilke vinduer og døre du ønsker til din bolig har vi et hav af funktioner og tilvalg, så du kan designe dine elementer selv og få det præcis, som du drømmer om.

 

Der er desværre mange som tror, at skræddersyet vinduer og døre er en uoverskuelig dyr post, men hos Eiko har vi skåret alle dyre mellemled væk, så vi kan sikre dig en god kvalitet til billige priser.

Skræddersyet Sprossevinduer 

Mange forbinder sprossevinduet med det som kaldes for et bondehusvindue. Hos Eiko har vi både det klassiske bondehusvindue og det traditionelle dannebrogsvindue. Begge er sprossevinduer og forskellen ligger i, at dannebrogsvinduet har et korslignende design, hvor der er små vinduer placeret i toppen af vinduet, som kan åbnes separat.

Nye døre & vinduer

Hvad skal jeg vælge?

Hos Eiko tilbyder vi mange forskellige slags vinduer og døre. Vi har lige fra de klassiske topstyrede vinduer, som du kender det fra et nybygget typehus til de traditionelle sprossevinduer, som du ofte ser i ældre boliger. Skal du i gang med et renoveringsprojekt, så anbefaler vi, at du kigger på de gamle vinduer – og bevarer stilen til de nye vinduer. Hertil kan du selvfølgelig lege med sprosser, tilføre ekstra funktioner og farve, så det lever op til dine ønsker og behov.

Brug for hjælp? 

EIKO - din forhandler af vinduer og døre.

Er du i tvivl eller har du brug for professionel hjælp er du velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. 

 

Vi har et helt team af professionelle rådgivere klar til at hjælpe med gode råd og kompetent vejledning til dit valg af vinduer. 

Kontakt os i dag på telefon +45 41 70 50 70 eller via email info@eiko.dk